PLATA 

Preturile afisate pe site sunt disponibile doar la comenzile plasate si platite integral prin platforma noastra.

Achitarea bunurilor se poate face prin TRANSFER BANCAR sau ONLINE prin CARD BANCAR

Nu se percepe comision la achitarea produselor prin card bancar. Daca plata se face prin transfer bancar, comisioanele sunt cele ale bancii dumneavoastra.

Transfer bancar

Dupa plasarea comenzii, veti primi un e-mail cu factura proforma ce include contul nostru bancar unde trebuie sa achitati contravaloarea facturii.

Online prin Card Bancar

Plata cu un card bancar (Magazinul online www.bureteieftin.ro foloseste pentru tranzactiile on-line platform securizata – Libra Bank)

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele LibraBank.

Siguranta informatiilor dvs. Este garantata de faptul ca LibraPay nu stocheaza datele confidentiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizata catre banca procesatoare. In acest fel informatiile dvs. sunt in siguranta.

Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.

Pentru comenzile ce au fost achitate prin transfer bancar, este necesar sa ne trimiteti o dovada a platii prin e-mail. (OP)

LIVRARE

Livrarea se face prin curier Iin termen de 2- 4 ZILE LUCRATOARE DE LA DATA INCASARI CONTRAVALORII COMENZII.

Daca se opteaza pentru plata prin transfer bancar, pentru a urgenta pregatirea si expedierea produseloe prin curier, va rugam sa ne trimiteti confirmarea de plata/OP-ul prin e-mail.

RETUR

Produsele personalizate NU SE POT RETURNA.

Pentru returul produselor standard costul transportului se va suporta de catre client iar plata contravalorii produselor se va face dupa verificarea conformitatii produselor (sa nu prezinte taieturi, rupturi sau alte defecte care s-ar putea produce din vina clientului sau a ambalarii necorespunzatoare la retur).

RETURUL SE POATE SOLICITA TELEFONIC LA NR: 0750.421.500